Hocaların Hocası Hafız Seyfettin Fidan Vefat Etti
Hocaların hocası olarak tanınan hemşehrimiz hafız Seyfettin Fidan Ramazan Bayramının 2. günü (21 Eylül Pazartesi) Hakkın rahmetine kavuşmuştur.
Seyfettin Fidan Hocamızın cenaze namazı 22 Eylül Salı günü öğle namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı Camii’nde kılındıktan sonra Kızılcahamam’ın Kırkırca köyü kabristanlığına defnedilmiştir.
Yöremizde tanınmış ve itibarlı bir şahsiyet olması nedeniyle çevresi geniş biri olan hafız Seyfettin Fidan’ın cenaze merasimi oldukça kalabalık oldu.
Cenaze namazına ve köyündeki defin merasimine yöremizin ileri gelen hocaları, Seyfettin Hoca’nın akraba ve arkadaşları, öğrencileri, yakınları ve hemşehrilerimiz katılarak dini ve insani vecibelerini yerine getirdiler.
25 Eylül Cuma akşamı Seyfettin Hocamızın Ankara’daki evinde ESYAV’ın organize ettiği hatim cemiyetine yöremizin yetiştirdiği hafızlar katıldılar.
Seyfettin Fidan Hocamıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanı Cennet olsun. Ezberlediği Kur’an ona yoldaş olsun. Geride kalan eş, evlat ve yakınlarının başları sağ olsun.

