Merhaba Ziyaretçi; Bugün Saat
ESYAV’IN GELENEKSEL İFTARI 2012

Kızılcahamam-Çamlıdere Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (ESYAV)tarafından her sene Ramazan ayının ilk haftasında düzenlenen iftar yemeği, 27 Temmuz 2012 Cuma günü Ankara Demetevlerdeki Afitab Kültür Merkezinde gerçekleşti.
İftar öncesi, hafız Kurban Kumaş ve hafız Seyit Ali Çevik tarafından Kur’an-ı Kerim ve kasideler okudular. İftar duasından sonra okunan ezan ile iftar edildi.
Vakfın kuruluşundan günümüze kadar hizmetlerini özetleyen kısa bir tanıtıcı sinevizyon filminden sonra, Ankara Ticaret Odası Başkanı ve Esyav Vakfının Kurucu Başkanı Salih Bezci video kayıt sistemi ile tüm hemşehrilerimize hoş geldiniz dedi. Salih Bezci Ticaret Odasındaki meclis toplantısı, Yönetim Kurulu toplantısı ve plaket verme programından dolayı iftara katılamadı.
Vakıf Başkanı Ömer Faruk Altınordu ve Başkan Vekili Hüdaverdi Çakır’ın vakfın faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdikleri konuşmalarından sonra, Ankara Milletvekili Prof.Dr. Emrullah İşler Vakfın hizmetleri, ESYAV Vakfının Ramazan ayında bir kere de olsa, hemşerilerimizi bir araya getirmesinin çok önemli olduğunu, bu beraberlikte tanışma, yardımlaşma ve kaynaşmanın öne çıktığını belirten bir konuşma yaptı.  Ankara Milletvekili ve MHP Genel Başkan yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Erdem’in Başkanlık Divanı toplantısından dolayı iftara katılamadığı için üzüntülerini belirttiği telgrafı okundu.
Toplantının son konuşmacısı, Vakfın Onur Misafiri, hemşerimiz, Yargıtay Başkanı Ali Alkan bey idi. Yargıtay Başkanı Ali Alkan, yaptığı konuşmada, hemşerilerle beraber olmaktan çok mutlu olduğunu, vakfın eğitim hizmetlerinin, özellikle üniversite öğrencilerine vermiş olduğu burs faaliyetinin insanımızın yetişmesi açısından, ülkemizde yetişmiş, kültürlü insanların çoğalması bakımından, güzel bir çalışma olduğunu ve bu çalışmalara destek olunması gerektiğini belirtti.
ESYAV’ın iftar programına; Yargıtay Başkanı Ali Alkan, Ankara Milletvekili Prof.Dr. Emrullah İşler, Kızılcahamam kaymakamı Mustafa Çit, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Arslanoğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Âdem Ceylan, Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Çamlıdere Belediye başkanı Hazım Caner Can, Kazan Belediye Başkan Yardımcısı Beyhan Sarı, Çeltikçi Belediye Başkanı Hidayet Demirhan,  Kızılcahamam Müftüsü Tahsin Aydın, Çamlıdere Müftüsü Hüseyin Dinler, Ostim organize sanayi bölgesi Başkanı Orhan Aydın katıldılar.
Başkent Ankara Konseyi Platformu Genel Koordinatörü gazeteci-yazar Mehmet Akyol, aynı kuruluşun icra başkanı Nevzat Ceylan,  Ankara Dernekler Federasyonu Başkanı Celaleddin Uludağ, Çamlıdere Dernekler Birliği Başkanı Yusuf Sarışen, Çamlıdere Doğa Dostları Derneği başkanı Gürsel Eylen ve Kurucu Başkanı Ali Öcal, Kızılcahamam- Çamlıdere İşadamları Derneği Başkanı Erol Gökmen, Yabanabat Derneği Başkanı Selim Şenol da ESYAV’ın iftar sofrasını şereflendiren sivil toplum kuruluşları idi.
Bürokrasinden de hemşeHrilerimizin katıldığı iftarda, Ankara Defterdarı Hidayet Altınbaş, Nüfus Müdürü Fehmi Tercan, DPT Müsteşar Yardımcısı Ahmet Yaman, Arşivler Genel Müdürü Doç. Dr. Uğur Ünal ve çeşitli bakanlıklarda görevli diğer bürokrat ve yöneticiler de ESYAV’ın iftarında hemşehrilerimizle beraber oldular.
Akademisyenler,
Müftüler, ilim adamları, hoca efendiler ve din görevlileri,
Mimar, mühendis ve müteahhitler, 
Hukukçular, eğitimciler, uzmanlar,
Doktorlar, başhekim ve sağlık çalışanları,
Çeşitli sektörlerden iş adamları ve sanayiciler,
İl genel meclisi ve belediye meclis üyeleri,
Kızılcahamam-Çamlıdere köy muhtarları ve köy dernek başkanları,
Çeşitli sektör ve değişik bölgelerden esnaflar,
Resmi, özel, çeşitli kurum çalışanları ve emekli hemşehrilerimiz de ESYAV’ın iftarına katıldılar.

 

BİLGİLER
tarafından 14 Ekim 2014 - 17:01 tarihinde yayınlandı.
OKUNMA
Bu Yazı Şuana Kadar 2.518 kez Okunmuştur.
ETİKETLER
PAYLAŞ
Yorum yapın

Yorum yapma kapalı.

ANKARA 5 Günlük Hava Tahmini
Başkanımız
Haber Köşesi
Kemal Güran’ın Kaleminden
"Vakıflar, yöneticilerine Allah'ın birer emanetidir. Emanete ihanet ise büyük günahlardandır. Vakıf yöneticilerimizin bu güne kadar olduğu gibi bundan böyle de vakfımızın hizmetlerini gönüllülük bilinci içinde, maddi, manevi özverilerle geliştirip genişletmelerini ümit etmekteyiz. Çalışmak bizden başarı yüce Allah'tandır. ESYAV'ın kuruluşundan günümüze kadar vakfımıza hizmet verenlere uzun, sağlıklı ve mutlu ömürler dileriz. Ölenlere yüce Allah'tan rahmet niyaz ederiz."
Vakfımızın Banka Hesap Bilgileri
"Hayır işleyiniz ki, kurtuluşa eresiniz."
Ayet-i Kerime

"İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır."
Hadisi Şerif

Vakfımız, Yüksek Öğrenim Öğrencileri Burs Ödemeleri İçin Yardımlarınızı Bekler.

Kızılcahamam Çamlıdere Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı
Vakıfbank Ankara Şubesi
IBAN: TR250001500158007285346288
esyav.com Ziyaretçi Sayısı
İletişim Bilgilerimiz
Hacıbayram Mahallesi Şehit Keskin Sokak No:9 Altındağ/Ankara

0312 322 1201 - 0312 322 1269

Whatsapp İletişim 03123221201

esyavvakfi@gmail.com - info@esyav.com