Merhaba Ziyaretçi; Bugün Saat
ESYAV’IN GELENEKSEL İFTARI 2015

Kızılcahamam-Çamlıdere Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (ESYAV) tarafından her sene düzenlenen iftar yemeği bu yıl 7 Temmuz 2015 Salı günü Ankara Altındağ Kültür Sarayı’nda gerçekleşti.

İftar öncesi, Hafız Kurban Kumaş ve Hafız Seyit Ali Çevik tarafından Kur’an-ı Kerim ve kasideler okundu. Hafız Seyit Ali Çevik’in okuduğu ezandan sonra iftar yapıldı.

Vakfın kuruluşundan günümüze kadar hizmetlerini özetleyen kısa bir tanıtıcı sinevizyon gösteriminden sonra ESYAV Başkanı Ömer Faruk Altınordu hoş geldiniz konuşması yaptı. Daha sonra, Vakfın Kurucu Başkanı Salih Bezci vakfın kuruluş günlerini anlattı  ve vakfın bugünkü hizmetlerinden duygulandığını ifade etti. Başkan Vekili Hüdaverdi Çakır, vakfın kuruluşundan bugüne kadar vermiş olduğu burs sayısının 8.600’lere çıkmasında değerli hemşehrilerimiz ve işadamlarımızın önemli rolü olduğunu belirterek, yöremizdeki bu dayanışma ve yardımlaşma için tüm hemşehrilerimize teşekkür etti.

Son olarak Ankara Milletvekili Prof.Dr. Emrullah İşler salonu dolduran hemşehrilerimize hitap etti: ESYAV’ın eğitime verdiği önemi vurgulayan İşler, yıllarca üniversite öğrencilerine vermiş olduğu bursların birçok gencimizin yetişmesine vesile olması açısından Vakfın önemli bir hizmet ifa ettiğini, ESYAV‘ın Ramazan ayında hemşehrilerimizi bir araya getirmesinin çok önemli olduğunu, bu beraberlikte tanışma, yardımlaşma ve kaynaşmanın öne çıktığını belirtti.  Ankara Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Erdem önemli bir toplantıdan dolayı katılamadığı için telgrafı okundu.

ESYAV’ın iftar programına; Ankara Milletvekili Prof.Dr. Emrullah İşler, Yargıtay üyeleri; Muhsin Şentürk, Seyfettin Tuncer, Mustafa Sarıçam, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Çamlıdere Kaymakamı Aydın Erdoğan,  Kızılcahamam’ın bir önceki Kaymakamı İçişleri Bakanlığı Personel Dairesi Başkanı Mustafa Çit, İçişleri Bakanlığı Daire Başkanı Âdem Ceylan, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kızılcahamam eski Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Büyük Şehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Nail Çimen, Altındağ Belediyesi Meclis Üyesi Hidayet Demirhan, Çamlıdere Müftüsü Hüseyin Dinler, Ostim Başkanı Orhan Aydın, ESYAV Mütevelli Heyeti üyeleri katıldılar.

Başkent Anadolu Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı, gazeteci-yazar Mehmet Akyol, Başkent Ankara Dernekleri Federasyonu Başkanı İdris Yavuz Cengiz, Başkan vekili Beyhan Sarı, Ankara Dernekler Federasyonu Başkanı Celaleddin Uludağ, Çamlıdere Dernekler Birliği Başkanı Yusuf Sarışen, Çamlıdere Doğa Dostları Derneği Başkanı Faruk Çalışıcı ve Kurucu Başkanı Ali Öcal, Kızılcahamam- Çamlıdere İşadamları Derneği Başkanı Ziya Aygün, Yabanabat Derneği Başkanı Selim Şenol da ESYAV’ın iftar sofrasını onurlandıran sivil toplum kuruluşları idi.

Ankara Defterdarı Hidayet Altınbaş, Devlet Arşivleri Genel Müdürü Doç. Dr. Uğur Ünal, Tarım Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Durali Koçak, İller Bankası Genel Müdür Vekili Tuncay Karaman, Ankara Halk Ekmek Genel Müdür Yardımcısı ve Büyük Şehir Encümeni Durali Keleş, Rekabet Kurumu Daire Başkanı Kemalettin Metin, DPT Daire Başkanı Hüseyin Avni Metin ve çeşitli bakanlıklarda görevli diğer bürokrat ve yöneticiler de ESYAV’ın iftarında hemşehrilerimizle beraber oldular.

Yargı mensubu, hâkim, savcı ve avukatlar,

Fakülte yöneticileri ve akademisyenler,

Müşavir, Genel Müdür, Genel Müdür Yardımcıları,

Daire Başkanları, Şube Müdürleri,

Çeşitli partilerin il ve ilçelerinde görevli yöneticiler,

İl, ilçe Belediye Meclis üyeleri,

Müftüler, ilim adamları, hoca efendiler ve din görevlileri,

Mimar, mühendis ve müteahhitler,

 

Hukukçular, avukatlar, eğitimciler, uzmanlar,

Doktorlar, başhekim ve sağlık çalışanları,

Çeşitli sektörlerden iş adamları ve sanayiciler,

Banka ve sigorta sektörü çalışanları,

Ostim, Gimat, İvedik Organize Sanayi, Siteler, otomotiv ve oto lastik, kuyumcu esnafı

İlçe belediye encümen üyeleri,

Kızılcahamam-Çamlıdere köy muhtarları ve köy dernek başkanları,

Çeşitli sektör ve değişik bölgelerden esnaflar,

Resmi, özel, çeşitli kurum çalışanları ve emekli hemşehrilerimiz de ESYAV’ın iftarına katıldılar. Yöremizin yerel basını olarak, Kızılcahamam Haber, Kızılcahamam Ana HaberKızılcahamam Çıtak Haber, Soğuksu Haberin de katıldığı iftar programında (ESGEB) Esyav Gençlik Birimine mensup öğrencilerimizin de görev aldılar. İftar programından sonra hemşehrilerimiz kendi aralarında sohbet ederek hasret giderdiler.

BİLGİLER
tarafından 12 Temmuz 2015 - 01:01 tarihinde yayınlandı.
OKUNMA
Bu Yazı Şuana Kadar 4.359 kez Okunmuştur.
ETİKETLER
PAYLAŞ
Yorum yapın

Yorum yapma kapalı.

ANKARA 5 Günlük Hava Tahmini
Başkanımız
Haber Köşesi
Kemal Güran’ın Kaleminden
"Vakıflar, yöneticilerine Allah'ın birer emanetidir. Emanete ihanet ise büyük günahlardandır. Vakıf yöneticilerimizin bu güne kadar olduğu gibi bundan böyle de vakfımızın hizmetlerini gönüllülük bilinci içinde, maddi, manevi özverilerle geliştirip genişletmelerini ümit etmekteyiz. Çalışmak bizden başarı yüce Allah'tandır. ESYAV'ın kuruluşundan günümüze kadar vakfımıza hizmet verenlere uzun, sağlıklı ve mutlu ömürler dileriz. Ölenlere yüce Allah'tan rahmet niyaz ederiz."
Vakfımızın Banka Hesap Bilgileri
"Hayır işleyiniz ki, kurtuluşa eresiniz."
Ayet-i Kerime

"İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır."
Hadisi Şerif

Vakfımız, Yüksek Öğrenim Öğrencileri Burs Ödemeleri İçin Yardımlarınızı Bekler.

Kızılcahamam Çamlıdere Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı
Vakıfbank Ankara Şubesi
IBAN: TR250001500158007285346288
esyav.com Ziyaretçi Sayısı
İletişim Bilgilerimiz
Hacıbayram Mahallesi Şehit Keskin Sokak No:9 Altındağ/Ankara

0312 322 1201 - 0312 322 1269

Whatsapp İletişim 03123221201

esyavvakfi@gmail.com - info@esyav.com